Ugledala slučajno selfi nepoznate djevojke, pa shvatila da je na slici njen dečko
Foto: Twitter

Ugledala slučajno selfi nepoznate djevojke, pa shvatila da je na slici njen dečko

Tviter gori zbog fotografije jedne djevojke koja je htjela da se pohvali mišićavim muškarcem, međutim, tom muškarcu je baš ta fotka došla glave.

Naime, kako piše Boredpanda, cijela drama počela je kada je djevojka po imenu Keni na Tviteru naišla na selfie neke njoj nepoznate djevojke i momka koji joj je odmah privukao pažnju.

"Ovako građeni muškarci mi baš prijaju", napisala je djevojka uz selfie sa muškarcem kome je preko glave prilijepila smajlija.

Ipak, Keny je prepoznala to tijelo i tetovaže i shvatila da je to njen dečko.

"Ljudi, ja ne mogu da vjerujem, upravo sam vidjela da se fotografija mog dečka sa nekom ku*kom provlači po Tviteru", napisala je očajna Keni.

Naravno, svi Tviteraši uključili su se u dramu, željni da čuju ishod.

Kako se ispostavilo, Keni je otvoreno pitala dečka o čemu se radi, a on je tvrdio da je u pitanju stara slika.

Onda se u cijelu akciju uključila Tviter patrola.

Snašli su se tako što su zumirali magazine u pozadini i ispostavilo se da su sve nedavna izdanja, što je jasno dokazalo da dečko ne samo da vara, već i laže.

Epilog?

Dečko je nakon tako čvrstih dokaza dobio "nogu", prenosi Blic.

609527deckoff

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.