Đeljošaj: Opština Tuzi uskoro otvara kancelariju za saradnju sa dijasporom
Nik Đeljošaj

Zbog bolje saradnje i češćih kontakata

Đeljošaj: Opština Tuzi uskoro otvara kancelariju za saradnju sa dijasporom

Predsjednik Opštine Tuzi, Nik Đeljošaj, najavio je da će Opština Tuzi uskoro otvoriti kancelariju za saradnju sa dijasporom.

Institucionalizacija odnosa sa dijasporom je, kako je rekao, jedna od glavnih ideja za funkcionisanje Opštine.

Svrha otvaranja ove kancelarije su, ističe Đeljošaj, bolja saradnja i češći kontakti, kao i realizacija projekata koji imaju za cilj uključivanje dijaspore u društveno-ekonomski život lokalne zajednice.

Opština Tuzi je, poručuje on, otvorena za sve građane, njihove potrebe i interese.

"Naši sunarodnici, koji rade i žive daleko od svog zavičaja, tokom ljeta posjećuju svoje rodno mjesto, rođake i poznanike. Stoga su, u znak poštovanja za sav njihov doprinos, vrata lokalne samouprave u Tuzima otvorena za sve naše iseljenike, u svakom trenutku", kazao je Đeljošaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.