Pritvor za Poljaka zbog sudara sa motociklistom
Foto: RTCG

Pritvor za Poljaka zbog sudara sa motociklistom

Poljskom državljaninu B.M. određeno je zadržavanje i sproveden je u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu nakon što je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je prije tri dana teške tjelesne povrede zadobio vozač motora Ivan Milašinović (49).

Milašinović je operisan u Kliničkom centru u Podgorici, nakon što mu je u udesu smrskana karlica uz teške prelome noge.

On se sada oporavlja u Kliničkom centru, piše Onogošt.me.

Do udesa na putu Podgorica – Nikšić, u mjestu Bogetići, došlo je u nedjelju, kada su u sudaru učestvovala dva vozila i motor.

Vozilo kojim je upravljao poljski državljanin udarilo je motociklistu i odbacilo ga na vozila koja su se kretala magistralom.

Povrijeđeni Milašinović je odmah prebačen u nikšićku Opštu bolnicu, gdje mu je ukazana prva pomoć.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.