Humanitarni turnir
Jovan Zejak

Humanitarni turnir "Igraj srcem za Jovana" u subotu u SC "Betis": Pomozimo malenom Bjelopoljcu da pobijedi

Sportski centar "Betis" iz Bijelog Polja organizovaće u subotu humanitarni turnir za osmogodišnjeg dječaka Jovana Zejaka koji boluje od leukemije.

Jovan je upućen na liječenje u Beograd, i hitno mu je potrebna finansijska pomoć.

"Tim povodom organizujemo V humanitarni turnir, ovog puta za našeg komšiju Jovana kojem je neophodna naša pomoć. Turnir pod nazivom " Igraj srcem za Jovana" će se organizovati u subotu 10.08.2019 sa početkom u 12 časova.Kotizacija za učešće je 30eura (obzirom na humanitarni karakter turnira ekipe mogu uplatiti i veći iznos). Prijavi ekipu na kontakt tel: 069715044 , pomozimo Jovanu da pobijedi", poručuju iz SC "Betis".

Novac za liječenje dječaka možete uplatiti na broj žiro računa 530-0700100079943-08 u NLB banci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.