Otežano saobraćanje od Rvaša prema Dodošima i Karuču

Otežano saobraćanje od Rvaša prema Dodošima i Karuču

Saobraćaj za sve kategorije vozila biće danas otežan na lokalnom putu od Rvaša prema Dodošima i Karuču zbog asfaltiranja te saobraćajnice, saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

Asfaltom bi kako se ističe trebalo da bude presvučeno oko 630 metara puta.

"Na taj način biće završena saobraćajnica ukupne dužine 1600 metara, čija nova širina iznosi više od četiri metra.  Radove su izvodili Vojska Crne Gore i barska kompanija Putevi", navodi se u saopštenju.

Prijestonica Cetinje započela je u junu pola miliona eura vrijedan projekat unapređenja lokalnih i nekategorisanih puteva, a sa investicijom od prošle godine za sanaciju seoskih puteva u Katunskoj i Riječkoj nahiji potrošeno je više od 1,2 miliona eura.   

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.