Pripadnici plemena sa Madagaskara pronašli tijelo studentkinje sa Kembridža koja je skočila iz aviona
Alana Katlend

Pripadnici plemena sa Madagaskara pronašli tijelo studentkinje sa Kembridža koja je skočila iz aviona

Britanski mediji javljaju da je lokalna policija na Madagaskaru saopštila da je pronađeno tijelo studentkinje Alane Katlend koja je u julu iskočila iz aviona.

Vjeruje se da je devetnaestogodišnja studentkinja sa Kembridža iskočila iz "cesne" dok je avion prelijetao džunglu.

Policija sumnja da je ona deset minuta nakon polijetanja otkačila pojas i otključala desna vrata aviona. Rekonstrukcija slučaja je pokazala da su pilot i druga putnica iz aviona Rut Džonson pokušavali da vrate djevojku u letjelicu, ali da se ona otimala.

Lokalna policija je saopštila da su njeno tijelo pronašli pripadnici lokalnog plemena, koji su se pridružili potrazi.

Ranije su se pojavili navodi da je ona patila od paranoičnih napada, koji bi mogli da opravdaju ovakav postupak mlade Alane, koja je bila na studijskom putovanju.

Njena porodica vjeruje da je ona loše reagovala na neke lijekove, a istražuje se i da li je to bila reakcija na lijekove protiv malarije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.