Kotor: Besplatni udžbenici za sve učenike prvih pet razreda osnovne škole
Kotor

Kotor: Besplatni udžbenici za sve učenike prvih pet razreda osnovne škole

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor sa velikim zadovoljstvom je podržao inicijativu lokalne samouprave na čelu sa predsjednikom opštine Kotor Željka Aprcovića koja če za školsku 2019/20. godinu obezbijediti udžbenike za sve učenike prvih pet razreda osnovne škole na teritotiji opštine Kotor.

U kotorskom DPSu ocjenjuju da je ovo veliki korak i napredak za građane, jer sličnih inicijativa je bilo i u proteklom periodu, kada su udžbenici bili obezbijeđeni samo za đake prvake.

"Svjesni činjenice da je septembar „težak“ mjesec sa  finansijskog aspekta za mnoge kotorske porodice, radujemo se činjenici da se konačno spozna realnost uloženog i vraćenog. S obzirom na činjenicu da građanke i građani Kotora u najvećem dijelu učestvuju u realizaciji lokalnog budžeta, sa punim pravom imaju i očekivanja od istog.Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor bezrezervno podržava ovaj plemeniti gest, i ubuduće biće inicijator mnogih aktivnosti od vitalnog značaja za naše sugrađane.", saopšteno je iz DPSa.

Cilj je, dodaju, da svako dijete na teritoriji opštine Kotor ima obezbijeđena školska sredstva, "naši đaci su naša najveća nada i mi želimo da im obezbjedimo uslove za njihovu bolju budućnost.".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.