Ministar saobraćaja ogorčen jer ga voz nije sačekao
ilustracija

Ministar saobraćaja ogorčen jer ga voz nije sačekao

Britanski ministar saobraćaja Džordž Frimen burno je negodovao na Tviteru jer je željezničar na peronu dao znak za polazak voza iako ga je vidio kako trči prema vagonu.

Frimen je napisao da je ostao da čeka pun sat jer voz kompanije "Grejter Anglija" sa polaskom iz Kembridža prema Arleborou nije zadržan zbog njega.

Član Konzervativne stranke opisao je da je u grupi od pet putnika trčao ka peronu pošto je njihov voz iz Londona kasnio u dolasku. Željezničara je optužio da je namjerno odlučio da zatvori vrata i odobri polazak voza iako je ministar trčao ka njemu.

Radnik se "zlobno nasmijao i ignorisao nas", napisao je ministar, prenosi N1 pozivajući se na Srnu.

Kompanija "Grejter Anglija" odgovorila je da "u većini" slučajeva ne može da zadrži svoje vozove u situacijama kada kasne kompozicije drugih operatera.

"Zar ni na 15 sekundi kada su putnici iz povezane linije na vratima?", upitao je potom ministar i dobio izvinjenje od kompanije i sugestiju da je potrebno zadržati određenu diskreciju.

Frimen je rekao da mu je ukazana "velika čast" kada ga je premijer Boris Džonson prošlog mjeseca imenovao za ministra saobraćaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.