6 tipova muškaraca kojima dame ne mogu da odole
ilustracija

6 tipova muškaraca kojima dame ne mogu da odole

Na ovakve tipove žene ne ostaju imune.

1. Gospodin “Samouvjereni”

On je toliko siguran u sebe da vas to ponekad i plaši. Ali ta doza misterije je upravo ono što je privlačno. Ništa ne privlači žene više od muškarca koji se u svojoj koži osjeća savršeno.

Zašto je toliko neodoljiv: Niko ne voli “šmokljane” koji su stidljivi i one koji spuštaju glavu pred ženama.

2. Gospodin “Umjetnik”

Spontani su i žive za trenutak. Obično će iskoristiti svoju kreativnost kako bi oborili ženu s nogu. Otpjevaće joj pjesmu, ili joj napisati istu, naslikaće je… Jednom riječju, učiniće da se žena osjeća posebnom.

Zašto je toliko neodoljiv: Upravo zato što vas predstavlja kao centar svijeta.

3. Gospodin “Egzotični”

Dolazi iz egzotičnih krajeva i ima presladak akcenat koji zvuči toliko seksi da mu prosto ne možete reći ne. Šarmantni su i neodoljivi.

Zašto je toliko neodoljiv: Daleke zemlje, drugačija kultura i običaji privlače radoznale žene željne istraživanja. Uz njega ćete iskusiti ono o čemu ste oduvijek maštale.

4. Gospodin “Pažljivi”

Otvara vam vrata od automobila, izmiče stolicu da biste sjele, plaća račune u restoranima... On i te kako umije sa ženama. Osjetljiv je i veoma pažljiv prema ženskim osjećanjima. San snova, zar ne?

Zašto je toliko neodoljiv: Jednom kada se žena “opeče” u vezi sa lošim muškarcem, prvi kome će pustiti da joj se približi jeste upravo “Pažljivko”.

5. Beznadežno romantičan tip

Vjeruje u romansu, konstantno vam donosi cvijeće, čokolade, pali svijeće za vrijeme večere… Češće vas zove da vam stavi do znanja kako ste mu u mislima.

Zašto je toliko neodoljiv: Nije teško pogoditi - romantika je ono što fali u većini veza. A romantičan tip je prava rijetkost.

6. Avanturista

Slobodnog duha, vesele prirode, pomalo dječačkog ponašanja i izgleda. Jednom riječju - slatkiš iz komšiluka. Avanturista u svakom pogledu, a to je siguran pokazatelj da vas u svakom momentu na svim poljima čeka luda vožnja puna nepredvidljivih ishoda.

Zašto je toliko neodoljiv: Svaka žena ima u sebi zrnce bunta, samo joj je potreban neko ko će je razbuditi i vinuti u visine. Neko sličan njoj, kako bi uživala u svim avanturama za kojima je žudjela...

Izvor: nadlanu.com

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.