NVO
Foto: Screenshot

NVO "Prijatelji životinja PG" podnijela prijavu protiv maloljetnika iz Kotora: Psu nasilno sipali pivo u usta(VIDEO)

Nevladina organizacija "Prijatelji životinja Podgorica" podnijeće policiji prijavu protiv maloljetne E.L. iz Kotora i još dva lica koja se vide na video snimku objavljenom na društvenoj mreži Instagram kako najvjerovatnije uličnom psu nasilno sipaju pivo u usta.

"Pomenuti snimak je objavljen na instagram profilu _leovac9 koji je navodno u vlasništvu maloljetne E.L. iz Kotora, ali je odmah nakon što je preuzet i objavljen na društvenim mrežama, uz oštre kritike pratilaca, pomenuti profil uklonjen. Takođe imamo saznanja da je otac maloljetnice, inače policijski službenik, preko posrednika prijetio licu koje je snimak sa instagram profila njegove kćerke podijelilo na društvene mreže", saopšteno je iz NVO "Prijatelji životinja Podgorica".

Nevladina organizacija Prijatelji životinja Podgorica pozvala je Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru da pokrene postupak protiv lica sa snimka, kao i protiv maloljetnice koja je isti objavila na društvenim mrežama, a koja je inače pomenuti događaj snimala.

"Takođe poručujemo i ocu maloljetnice, da umjesto što koristeći položaj policijskog službenika prijeti osobama koje pokušavaju da stanu na put bezakonju i maloljetničkoj delikvenciji, bolje neka tu energiju usmjeri u vaspitanje svoje kćerke.Na samom kraju, očekujemo od nadležnih organa da svoj posao odrade krajnje profesionalno, kako bi pomenuta lica shvatila težinu počinjenog djela i kako ne bi ni oni, a ni njihovi vršnjaci nikada više pokušali da ovako nešto ponove", saopšteno je iz ove NVO.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.