I Šaulići tužili Turčina, očekuju maksimalnu kaznu
Foto: Printscreen

I Šaulići tužili Turčina, očekuju maksimalnu kaznu

Nakon što je njemačko državno tužilaštvo u Bilefeldu podiglo optužnicu protiv Turčina Alsina Leventa (35), koji je 17. februara vozeći "mazdu" gotovo 160 kilometara na čas, udario u "seat" i usmrtio legendarnog pjevača i kompozitora Šabana Šaulića, oglasila se i porodica pokojnog Šaleta, udovica Gordana, ćerke Sanela i Ilda i sin Mihajlo.

Kako su, preko PR Gorana Jovanovića poručili za "Novosti", Šaulići imaju potpuno poverenje u pravosudni sistem Njemačke i vjeruju da će pravda biti zadovoljena.

Očekuju maksimalnu kaznu i s pažnjom će pratiti suđenje, budući da se Levente tereti za dvostruko ubistvo u saobraćaju (Mirsad Kerić, član Šaulićevog pratećeg benda koji je preminuo dan posle teške nesreće), kao i nanošenje teških tjelesnih povreda trećem putniku u automobilu (Boban Stojadinović).

"I porodica Šaulić se pridružila tužbi njemačkog tužilaštva i privatno je tužila Leventa" - naglašava Jovanović i dodaje, "Šabana niko ne može da vrati i baš zato pravda mora biti zadovoljena, a Levante bude kažnjen maksimalnom kaznom".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.