Pavićević: Više sam doprinio Srbima i Srbiji nego svi lideri DF-a zajedno
Vladimir Pavićević, foto: Crnogorska

Pavićević: Više sam doprinio Srbima i Srbiji nego svi lideri DF-a zajedno

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je jutros da pojedini lideri Demokratskog fronta rade direktno u korist Demokratske partije socijalista.

“Jedan od lidera Fronta koji svojim djelovanjem u crnogorskoj politici direktno radi za interese DPS-a je Milan Knežević. U dugom periodu se predstavlja kao zaštitnik interesa srpskog naroda, a u istom tom periodu Srbi su sve nezadovoljniji i sve ih je manje u Crnoj Gori. Gospodin Knežević je školski primjer neuspješnog i prevaziđenog političara”, kazao je Pavićević.

Pavićević je dodao da je on sam više doprinio Srbima i Srbiji nego bilo koji od lidera Demokratskog fronta. 

“Razumijem zavist i gospodina Mandića i gospodina Kneževića jer oni nikada nisu i nikada neće biti poslanici u Skupštini Srbije. Ali treba da im je jasno da sam ja svojim poslaničkim radom u Skupštini Srbije i radom na Univerzitetu u Beogradu više doprinio emancipaciji i modernizaciji i dobru građana Srbije i srpskog naroda nego svi oni u Demokratskom frontu zajedno”, istakao je Pavićević.

Pavićević je zaključio da kao predsjednik Crnogorske želi da afirmiše ideju ustavnog patriotizma za Crnu Goru kojom se i Crnogorcima i Srbima i Bošnjacima i Albancima i Hrvatima i Muslimanima obezbjeđuje stabilnost i život dostojan evropskog građanina 21. vijeka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.