Uhapšeni nakon što su turistima na Slovenskoj plaži ukrali torbe dok su se kupali u moru

Inspektori u civilu nadziru plaže

Uhapšeni nakon što su turistima na Slovenskoj plaži ukrali torbe dok su se kupali u moru

Budvanska policija uhapsila je Šaipa Reku (58) i Tonija Taseva (52) iz Skoplja, koje sumnjiče da su u protekle dvije sedmice izvršili šest krađa na budvanskim plažama.

Reka i Tasev otkriveni su nakon što su turistima na Slovenskoj plaži ukrali torbe, koje su ovi ostavili ispod suncobrana dok su se kupali u moru.

Njih je opazio inspektor u civilu, koji je po službenoj dužnosti bio na plaži.

“Budvanska policija, kako bi spriječila krađe na plažama, odredila je određeni broj inspektora koji svakodnevno u civilu na plažama kontrolišu. Upravo toga dana jedan od policijskih službenika našao se na licu mjesta kada su dva državljana Sjeverne Makedonije izvršila krađu. Pratio ih je do automobila koji su parkirali nedaleko od plaže, gdje su im stavljene lisice i privedeni su u stanicu policije”, rečeno je Vijestima.

Prema pisanju Vijesti, Makedonci su obično krali torbe sa ličnim stvarima, novčanike, novac nakit, bankovne kartice, pa čak i garderobu.

Reka i Tasev privedeni su u stanicu policije a nakon ispitivanja, priznali su da su počinili šest krađa.

Određen im je pritvor do 30 dana i juče su upućeni u spuški Istražni zatvor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.