Luštica Development zapošljava, potrebni radnici na različitim pozicijama
Foto: Luštica Bay

Luštica Development zapošljava, potrebni radnici na različitim pozicijama

Luštica Development AD Tivat pokreće novi ciklus zapošljavanja i otvaranja radnih pozicija, što je rezultat uvođenja novih i ojačavanja postojećih sektora u kompaniji koja razvija 1,1 milijardu vrijedan projekat Luštica Bay.

Nakon prvog sajma zapošljavanja,u martu ove godine, rastom projekta razvoja novog grada na Jadranu, stvorila se prilika za zapošljavanje novih kadrova, na sezonskim i na stalnim pozicijama.

"Luštica Development trenutno potražuje 15 novih pozicija u gotovo svim segmentima poslovanja: na pozicijama projektnog i dizajn menadžera, pravnika, marketing menadžera u sektorima nekretnina i upravljanja destinacijom, potom agenata prodaje, tehničara i kadrova na održavanju, šefa računovodstva i mlađeg knjigovođe, kuvara i kadrova u sektoru hrane i pića", saopšteno je iz ove kompanije.

Kompanija je, od osnivanja do danas, zabilježila zapažen rast u pogledu otvaranja novih radnih mjesta naročito tokom prethodne godine, kada je u sklopu Luštice Bay otvoren Čedi hotel, kao prvi luksuzni hotelski objekat sa pet zvjezdica na poluostrvu Luštica i jedan od najvećih u Boki, marina za prihvat plovila do 45 metara dužine i lanac maloprodajnih objekata duž šetališta u novom marina naselju.

Tada je, dinamikom planiranog razvoja kompanije otvoreno više stotina novih radnih mjesta – u sklopu direktnog poslovanja kompanije, u novootvorenom hotelu, marini, maloprodaji i u dijelu pružalaca različitih usluga i poslovanja podizvodjača.

Svi zainteresovani mogu više informacija dobiti na zvanicnoj veb stranici lusticabay.com/careers gdje se u kontinuitetu oglašavaju nove radne pozicije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.