Otkriveno 18 kg skanka na granici sa Albanijom,  osumnjičeni uhapšen
Foto: UP

Uprava policije

Otkriveno 18 kg skanka na granici sa Albanijom, osumnjičeni uhapšen

Službenici Uprave policije i Uprave carina su, u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u vozilu otkrili 18 kilograma skanka.

"Policija je lišila slobode lice koje je upravljalo vozilom, D.K. (26) iz Skadra, koje je, kako se sumnja, pokušalo da u vozilu prokrijumčari skank iz Albanije u Crnu Goru. Droga je otkrivena uz angažovanje službenog policijskog psa", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dalje navodi u saopštenju, policijski službenici Stanice granične policije I Ulcinj i carinski službenici Carinske ispostave Sukobin su juče, sa kolegama iz Albanije, na ZGP Sukobin – Murićani, 35 pakovanja sa 18 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank otkrili u vozilu albanskih registarskih oznaka, marke „Mercedes Benz S320“, kojim je upravljao D.K. Skank je bio sakriven u šupljinama vozila, u bankinama, ispod patosnica i u branicima.

D.K, koji je lišen slobode, je sa vozilom i drogom predat službenicima albanske granične policije radi daljeg postupanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.