Maskirao se u svoju ćerku, pa pokušao da pobjegne iz zatvora

Maskirao se u svoju ćerku, pa pokušao da pobjegne iz zatvora

Jedan od najmoćnijih brazilskih švercera droge, Klauvinjo da Silva maskirao se u svoju ćerku pokušavajući da pobjegne iz zatvora u Rio de Žaneiru, gdje služi kaznu zatvora od 73 godine. Silva je namjeravao da ćerku ostavi iza rešetaka. Prevaru otkrio sumnjičavi policajac.

Klauvinjo da Silva je savršeno isplanirao. U posjetu u zatvor mu je stigla ćerka, a on se na lice navukao silikonsku masku, stavi periku i tamne naočare i vjerujući da se dovoljno maskirao krenuo ka izlazu iz zatvora.

Silva je pokušao da izađe tako što se priključio grupi posjetilaca, ali je jedan od policajaca bio sumnjičav i zatražio od njega da skine naočare, a zatim i periku.

Screenshot2

Diler droge, koji je već osuđen na 73 godine robije, prebačen je u drugi zatvor, gdje bi mu se mogla priključiti i ćerka, kojoj prijeti dvogodišnja kazna zatvora.

Masku, grudnjak, periku i žensku odjeći Silvi je u zatvor donijela trudnica, koja je takođe, za sada u pritvoru.

Silva je prije šest godina pokušao da pobjegne puzeći kroz kanalizaciju, ali su ga čuvari uhvatili.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.