Vulin: Srbima nemojte prijetiti, Oluja se neće ponoviti
Aleksandar Vulin

Vulin: Srbima nemojte prijetiti, Oluja se neće ponoviti

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se "Oluja" prema Srbima više nikada neće ponoviti dodajući da "neka o tome niko ne sanja".

"Ako je u Hrvatskoj spremaju za nekog drugog to je već njihov problem. Srbima nemojte prijetiti", rekao je Vulin, komentarišući obraćanje hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića na prijemu za ratne zapovjednike u Kninu povodom 24. godišnjice "Oluje", u kome je rekao da je hrvatska vojska spremna na nove "Oluje".

Vulin je rekao da "ne postoji zemlja na svijetu koja se raduje protjerivanju svojih državljana i ne postoji zemlja u Evropi koja se još drži fašističke ideologije i prakse kao što to čini Hrvatska", prenijelo je Ministarstvo odbrane.

"Slaviti zločinačku 'Oluju' mogu samo oni kojima je normalno da se polažu vijenci na grobove ustašama i kojima je normalno da se ne poštuje ni Ustavni sud, samo ako je omogućio upotrebu ćirilice. Srbija ne želi ni pedalj Hrvatske, a sve manje je žele i Hrvati koji je masovno napuštaju", izjavio je Vulin, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.