Milutin Simović

Simović demantovao lažnu izjavu

"Vojska na Sinjajevini radi samo ono što može biti od koristi građanima"

Navodna moja izjava da će vojni poligon nanijeti nenadoknadivu štetu Sinjajevini samo je jedan od brojih primjera lažnih vijesti kojima svjedočimo na medijskoj sceni, kazao je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović.

Simović je naveo da pažljivo i odgovorno pristupa svakoj temi i razgovoru sa svakim čovjekom. Dodajući da to znaju svi koji su bili u kontaktu sa njim, a kako je kazao, svakodnevno je u kontaktu s brojnim građanima širom Crne Gore.

"Konkretno, sa stočarima koji izdižu na Sinjajevinu uključujući i stočare iz Bjelopavlića imao sam komunikaciju 2002. godine kada smo razgovarali, dogovorili i zajedno realizovali projekat rekonstrukcije puta od Štitarice do crkve Ružica. Tada smo se i zajedno radovali uspješnoj realizaciji. Sada sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da MInistarstvo odbrane i Vojska Crne Gore ulažu značajne napore u održavanje i rekonstrukciju brojnih planinskih puteva i na Sinjajevini i drugim planinama", rekao je Simović.

Ističući da Vlada kroz brojne druge programe u susret potrebama i inicijativama mještana gradi i rekonstruiše brojne puteve u ruralnim područjima širom zemlje.

"Dakle, Vojska na Sinjajevini radi samo ono što može biti od koristi građanima i doprinosi da se izgradnjom infrastrukture približi planina ne samo mještanima već svim građanima Crne Gore i turistima koji bi da posjete Sinjajevinu i brojne druge prelijepe planine", poručio je Simović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.