U kombiju sa falsifikovanim tablicama prevozio 4 džaka skanka
ilustracija

Podgorica

U kombiju sa falsifikovanim tablicama prevozio 4 džaka skanka

Podgorička policija je na osnovu operativnih podataka kontrolisala i uhapsila Vuka Sandića (28) u Donjoj Gorici, jer je u njegovom vozilu pronađen skank, saznaje Pobjeda.

Kako saznaje Pobjeda, pronađena su četiri džaka skanka težine 80 kg.

Robu je prevozio kombi vozilom ,,fiat“ na kojem su bile falsifikovane budvanske tablice.

Sumnja se da je prokrijumčarenu drugu iz Albanije imao namjeru da distribuira u manjim količinama na području Podgorice.

Njemu se na teret stavlja da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i falsifikovanje javnih isprava.

Oduzeta droga je poslata Forenzičkom centru na vještačenje.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.