Ulcinj: Automobil u plamenu u pokretu, udario u parkirana vozila i zaustavio se (VIDEO)
Foto:Screenshot/Jutjub

Ulcinj: Automobil u plamenu u pokretu, udario u parkirana vozila i zaustavio se (VIDEO)

Na društvenim mrežama objavljen je snimak iz Ulcinja vozila u pokretu koji je zahvatila vatra. Osim ovog vozila izgorio je motocikl i još jedan parkirani automobil. Povrijeđenih na sreću nije bilo.

Na snimku se vidi u pokretu vozilo bez vozača koje gori. Nakon izvjesnog vremena vozilo udara u skuter a zatim i u parkirani automobil u kojem momentu se i zaustavlja. 

U automobilu na kojem je izbio požar bile su dvije osobe, koje su na vrijeme uočile vatru izašle i na sreću nijesu povrijeđene - objavljeno je na instagram profilu Podgoričkog vremeplova.

Kako se dalje navodi, ulcinjski vatrogasci su spriječili dalje širenje požara.  Požar nije prijavio niko od građana koji su nijemo posmatrali kako se isti širi  i uništava vozila već jedan od njihovih kolega koji se slučajno zadesio u blizini i pozvao na intervenciju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.