Do savršenog izgleda za mjesec dana uz pomoć krastavca i paradajza!
ilustracija

Iskoristite sezonu

Do savršenog izgleda za mjesec dana uz pomoć krastavca i paradajza!

Ljeto je idealna prilika da promijenite loše navike u ishrani. Svježe namirnice su nam nadohvat ruke i ako sada ne sredite svoju ishranu i liniju, nemojte da se nadate tome u decembru.

Dijeta sa krastavcima i paradajzom pomoći će vam da izvajate tijelo i izgledate kako ste željeli. Ovakav način ishrane traje jedan mjesec, a imajte u vidu da postoje propisane norme mršavljenja koje iziskuju da se ne mršavi više od 10 kg mjesečno.

Prebrzo mršavljenje može da dovede do raznih bolesti. Prije držanja dijete posavjetujte se sa svojim ljekarom, jer samo on će moći da procijeni da li je ovakav način ishrane dobar za vas.

salataparadajzkrastavacfotoshutterstock1437300616703899

Režim ishrane uključuje namirnice koje zasićuju u isto vrijeme su veoma korisne. Sa ovom dijetom se ne ograničavate, nego prosto prelazite na bolji način ishrane. U nastavku pogledajte kako bi trebalo da se hranite po danima.

Dan 1

Doručak: 2 dvopeka sa malo maslaca, 1 jabuka

Ručak: 1 čorba sa krastavcem

Užina u 16 h: 1 banana

Večera u 19 h: salata od paradajza i krastavaca

Dan 2

Doručak: Musli sa jednim kiselim mlijekom (do 2 % mlečne masti)

Ručak: Kuvani krompir sa malo sira

Užina u 16 h : 1 banana

Večera u 19h: salata od paradajza i krastavaca

Dan 3

Doručak: 1 jabuka i 1 banana

Ručak: Pileća supa

Užina u 16h: malo badema

Večera u 19h : salata od paradajza i krastavaca

Dan 4

Doručak: bademi, 1 jabuka

Ručak: 1 čorba sa krastavcem

Užina u 16h: 300 grama voća po izboru

Večera u 19h : salata od krastavaca i paradajza

Dan 5

Doručak: 350 grama voćne salate

Ručak: Kuvani krompir sa sirom

Užina u 16h: 1 jabuka

Večera u 19h: salata od krastavaca i paradajza

Salatu od krastavaca i paradajza možete da začinite sa malo masnoće i soli, ali ako možete izbacite i te začine iz njih. Ako ogladnite u nekom trenutku, iako nije dozvoljeno da se jede, pijte mineralnu vodu ili prethodno prirpemljen zeleni čaj.

Režim ishrane se prilaže sedmično u okviru jednog mjeseca. Tokom vikenda možete da dozvolite sebi sva iskušenja koja su vam zabranjena tokom radnih dana, ali u primjerenim količinama, piše Stvar ukusa.

Čak i tada, trudite se da se hranite korisnim namirnicama, a ne prekomjerno. Ako ne poštujete ovo, neće se vidjeti efekat mršavljenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.