Osmogodišnji dječak iz Bijelog Polja boluje od leukemije, porodici potrebna pomoć
Bijelo Polje

Apel

Osmogodišnji dječak iz Bijelog Polja boluje od leukemije, porodici potrebna pomoć

Porodici Zejak iz Bijelog Polja potrebna je pomoć nakon što je osmogodišnjem Jovanu dijagnostifikovano teško oboljenje.

Jovan koji boluje od leukemije danas putuje uz pratnju dvije tetke u Beograd na dalju dijagnostiku i liječenje nakon što je nekoliko terapija primio u Crnoj Gori, kazao je za Kodex njegov otac Tihomir Zejak.

Prema riječima njegovog oca, troškove puta u Beograd snosiće Fond za zdravstveno osiguranje međutim jedna vrsta medikamenata koja mu je potrebna ne ide na teret FZO.

677676846445313427076493018886929870487552n

Jovan danas putuje u Beograd, Foto:Facebook

Tihomir nam je takođe kazao da će se nakon ljekarskih pregleda znati precizno zdravstveno stanje Jovana i da će narednih dana biti poznato da li će mali Jovan morati na liječenje u njemačkom Manhajmu za koje će, prema prvim informacijama, biti potrebno izdvojitu preko 100. 000 eura.

Inače, porodica maloljetnog dječaka nalazi se u teškoj materijalnoj situaciji i žive od 130 eura socijalne pomoći.  Tihomir Zejak, koji je inače samohrani otac Jovana i njegove maloljetne sestre je jako lošeg zdravstvenog stanja, ima gangrenu noge i pet ugrađenih bajpasa na srcu i proteklih mjeseci je vezan za krevet.

Novac za liječenje dječaka možete uplatiti na broj žiro računa 530-0700100079943-08 u NLB banci .

Svi koji na bilo koji način žele pomoći ovoj porodici kontakt mogu se obratiti redakciji portala Kodex za kontakt oca.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.