Preminulo i drugo dijete (8) koje je povrijeđeno u udesu kod Požarevca
Foto: Screenshot

Preminulo i drugo dijete (8) koje je povrijeđeno u udesu kod Požarevca

Jedini preživjeli iz jučerašnje stravične nesreće kod skretanja za Požarevac - osmogodišnji mališan za čiji život su se ljekari borili - preminuo je danas u bolnici.

U teškoj nesreći stradali su njegov otac Aleksandar, baka Stanica i brat blizanac.

Podsjećamo, teška saobraćajna nesreća desila se u subotu ujutru na oko 500 metara od isključenja ka Požarevcu, na auto-putu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 10.10 kod Mihajlovca, a na licu mjesta je poginula jedna osoba. U subotu tri osobe su bile prevezene u zdravstvenu ustanovu u Smederevu, dvije podlegle povredama.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada je vozilo sa finskim tablicama sustiglo i udarilo "sitroen" kragujevačkih registarskih oznaka, pišu Novosti.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.