Trudnica koja je skočila sa drugog sprata nije životno ugrožena
Foto: Ilustracija

Trudnica koja je skočila sa drugog sprata nije životno ugrožena

Žena je operisana u Nišu i ni ona ni beba nisu ugrožene.

Trudnica M. S. (25) je prilikom skoka zadobila teže povrede skočnog zgloba, a zbog opšteg stanja prevežena je iz prokupačke bolnice u niški Klinički centar gdje je smještena na Odjeljenje ortopedije, prenosi RTS.

Žena iz Prokuplja je zadobila teške tjelesne povrede opasne po život, kada je bježeći od supruga skočila sa drugog sprata zgrade u kojoj žive.

Zbog nasilja nad M. S. (25) koja je u sedmom mjesecu trudnoće, policija u Prokuplju uhapsila je njenog supruga D. Č., i odredila mu mjeru policijskog zadržavanja do 48 sati.

Kako RTS nezvanično saznaje, postoji sumnja da je D. Č. napao svoju suprugu u njihovom stanu sinoć oko ponoći, a ona je bježeći od njega skočila kroz prozor stana.

Prevezena je u prokupačku bolnicu, odakle je, zbog povreda opasnih po život, poslata u niški Klinički centar.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.