Teška saopbraćajna nesreća u Srbiji: Poginule tri osobe, među njima i dijete
Foto: Printscreen

Teška saopbraćajna nesreća u Srbiji: Poginule tri osobe, među njima i dijete

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na oko 500 metara od isključenja ka Požarevcu, na auto-putu Beograd-Niš poginule su tri osobe, uključujući i jedno dijete.

Kako saznaje Blic, povrijeđeno je jedno dijete.

Iz Urgentnog centra Smederevo potvrdili su da su dvije osobe prevezene u bolnicu.

''Primili smo poziv o saobraćajnoj nesreći. Ekipa sa terena dovezla je dva djeteta, stanje za sada nije poznato'' - rekli su za "Blic" iz smederevskog Urgentnog centra.

Nažalost, ubrzo je jedno dijete podleglo zadobijenim povredama. Drugo je kako saznaje "Blic", hitno transportovano za Beograd.

U nesreći su učestvovala dva vozila stranih registarskih oznaka, koja su nakon sudara izletjela s puta.

saaba

Foto: Printscreen

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.