Kilometarske kolone: Pola sata od Bijele do trajektnog prelaza
Foto: Radio Jadran

Kilometarske kolone: Pola sata od Bijele do trajektnog prelaza

Svi koji su ovog jutra krenuli iz Herceg Novog na put ili makar magistralnim putem prolaze kroz ovaj grad, nakon prelaska granice na Debelom brijegu, Kobili i Sitnici, moraju se „naoružati“ strpljenjem i klimatizovanim autom.

Iako gužva na gradskim saobraćajnicama i magistralnom putu do Kamenara i obratno nije nikakvo iznenađenje početkom avgusta, posebno vikendom, čitaoci Radija Jadran kažu da ovog jutra saobraćajni čep počinje od Hotela Park u Bijeloj do trajektnog prelaza. Ta dionica od oko kilometar i po prolazi se čak pola sata.

Svih 6 trajekata Pomorskog saobraćaja su u funkciji i ulazak/silazak s trajekta obavlja se veoma brzo, jer prema riječima naših čitalaca, zaposleni na pristaništu su odlično organizovani i čine sve kako bi se trajekti što prije napunil, a i putnici manje čekali. Evedintan je kažu veći „pritisak“ u Kamenarima nego u Lepetanima, gdje ima gužve kod naplatnog kioska, međutim, od Opatova ka Seljanovu i dalje prema Tivtu saobraća se bez zastoja.

-Intenzitet saobraćaja je pojačan od juče zbog velikog priliva vozila sa graničnih prelaza Debeli brijeg i Sitnica – potvrđuju za Radio Jadran u Centru bezbjednosti Herceg Novi.

Takav trend očekuje se danas i sjutra, moguće i početkom sljedeće sedmice. Saobraćajna policija reguliše saobraćaj od Igala do Kamenara, a najveće gužve su na kružnom toku u Meljinama, Zelenici i trajektnom prelazu. Saobraćaj se odvija usporeno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.