Kejtlin Džener želi bebu sa prijateljicom koja je isto bila muško?

Kejtlin Džener želi bebu sa prijateljicom koja je isto bila muško?

Vijest o tome da Kejtlin Džener želi bebu sa svojom mlađom prijateljicom zbunila je svijet. 69-godišnja Kejtlin otkrila je da su glasine o tome da planira bebu sa Sofijom Hatčins (23) potpuno neistinite.

Mediji su pisali da njih dvije planiraju bebu koju će im roditi surogat majka, ali je transrodna zvijezda sada to opovrgla, piše Daily Star.

"Kejtlin i Sofija pričale su o bebi i tome da oforme porodicu u poslednjih godinu dana i duže. Kejtlin ima desetoro djece, ali se nikada nije ostvarila kao majka u njihovom odgajanju i vaspitanju, a to joj je velika želja", rekao je tada izvor blizak njima.

Izvor je naglasio i da je Sofija oduvek sanjala o tome da postane majka, kao i da su njih dvije počele da traže surogat majku koja bi na svijet donijela njihovu bebu.

Ipak, bivši atletičar i rijaliti zvezda Kejtlin Džener opovrgla je ove navode. Njih dve su se upoznale 2017. godine, a par uopšte nije potvrdio da su u vezi. Prošle godine Sofija je govorila o njihovom odnosu. Izjavila je da njih dvije nisu par, ali da su prijateljice i da su nerazdvojne.

"Ja to ne bih opisala kao romantičnu vezu. Mi smo partnerke u svemu što radimo, nerazdvojne smo, poslovni smo partneri, živimo zajedno, imamo zajedničkog psa, porodicu, život. Ne bih mogla da upotrebim riječ "djevojka" i "zabavljanje". Mi smo partnerke", izjavila je Sofija tada.

Po svemu sudeći, ove dvije dame neće uskoro mijenjati pelene.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.