Jovanka Laličić jednoglasno izabrana za predsjednicu OO DPS Tivat
Ilustracija

Jovanka Laličić jednoglasno izabrana za predsjednicu OO DPS Tivat

Novoformirani Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Tivat, sinoć je većinom prisutnih, jednoglasno izabrao poslanicu i članicu Opštinskog odbora DPS-a Tivat, Jovanku Laličić za predsjednicu Opštinskog odbora.

Jovanka Laličić je dobila saglasnost Predsjedništva partije, nakon što je isto zauzelo jedinstven i principijelan stav  o deakumulaciji i nemogućnosti da predsjednik Opštinskog odbora bude istovremeno i predsjednik Opštine.

Sjednici su prisustvovali Predrag Nenezić, koordinator u ime Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore i Goran Jevrić, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Jovanka Laličić  se zahvalila dosadašnjem  predsjedniku Opštinskog odbora kao i članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci i istakla da je počastvovana ukazanim povjerenjem koje je dodatno obavezuje da ovu odgovornu funkciju vrši na kvalitetan način i isključivo u interesu Partije. Posebno je apostrofirala da samo timski rad, kvalitetna i iskrena komunikacija sa svim članovima naše Partije i jedinstvo Opštinskog odbora mogu garantovati da će Demokratska partija socijalista, koja je na lokalnim i parlamentarnim izborima 2016. godine postigla sjajne rezultate, iste zadrži ili čak i uveća.

Na sjednici Opštinskog odbora nakon donošenja Odluke o načinu izbora i broju članova Izvršnog odbora, Opštinski odbor je jednoglasno na prijedlog Predsjednice Opštinskog odbora izabrao i novi Izvršni odbor. Obrazlažući kriterijume za sastav Izvršnog odbora, Jovanka Laličić je istakla da je jedan od principa kojim se rukovodila prilikom predlaganja kandidata upravo deakumulacija funkcija ali i poštovanje principa, nacionalne, rodne i teritorijalne zastupljenosti.

"Širenje kadrovske baze kroz uključivanje novih lica, mladih kadrova ali duboko poštovanje i uvažavanje zasluga iskusnih i iskrenih članova naše partije predstavlja pravi recept da uspijemo u važnom poslu koji nas očekuje", kazala je ona.

Koordinator Predrag Nenezić, izrazio je zadovoljstvo obavljenim poslom – izborom novog Opštinskog odbora, Predsjednika, ali i sastavom novog Izvršnog odbora. Uvjeren je da će novo rukovodstvo partije nastaviti sa uspješnom realizacijom programa i ciljeva partije, koji će rezultirati još većim povjerenjem građana i boljim rezultatima na predstojećim izborima.

Na sjednici su članovi Opštinskog odbora upoznati sa dokumentima za pripremu predstojećeg Kongresa DPS-a, koji će biti održan u novembru mjesecu ove godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.