Tomanović izabran za predsjednika Opštinskog odbora DPS Bar
Tomanović

Tomanović izabran za predsjednika Opštinskog odbora DPS Bar

Na drugoj sjednici OO DPS Bar održanoj sinoć, za predsjednika Opštinskog odbora jednoglasno je izabran dr Dragoslav Tomanović.

Tomanović je zaposen na mjestu direktora  Opšte  bolnice u Baru. Ugledni je hirurg i humanista. Dugogodišnji je koordinator Mjesnog odbora Šušanj  i član Opštinskog odbora DPS Bar. Obavljao je funkciju odbornika DPS-a u lokalnom parlamentu, u mandatnom periodu 2010 - 2014. godina. Bio je kandidat odborničke iste “Za dobro građana Bara – Pobjednički ! DPS – Milo Đukanović!” 2018. godine, na tada održanim lokalnim izborima, saopšteno je iz DPS Bar.

Na ovu funkciju predložio ga je novoizabrani saziv Opštinskog odbora DPS Bar, na šta je saglasnost dalo Predsjedništvo partije. 

Tomanović je u svom obraćanju Opštinskom odboru zahvalio članovima na ukazanom povjerenju i podršci i najavio nastavak uspješnog rada Opštinskog odbora.

Među prvim aktivnostima,  Tomanović najavio je  realizaciju obaveza Opštinskog odbora u susret VIII Kongresu DPS Crne Gore, sa kojima će biti nastavljeno krajem mjeseca.

Na sjednici OO DPS Bar izabran je i novi saziv Izvršnog odbora Opštinskog odbora, koji će u ovom mandatu brojati 23 člana. 

Opštinski odbor DPS Bar razmatrao je aktivnosti u susret održavanju VIII Kongresa Demokratske partije socijalista Crne Gore i usvojio niz odluka koje će sprovoditi u tom procesu. Članovi odbora su upoznati sa Odlukom Glavnog odbora DPS Crne Gore o sazivanju VIII Kongresa, te usvojili Uputstvo o načinu organizovanja partijskih izbora na državnom nivou, Plan aktivnosti organa Partije na nivou opštinskih organa i donijeli Odluku o izboru predstavnika za VIII Kongres.

Sjednici je prisustvovao koordinator za Bar ispred predsjedništva Partije, Branimir Gvozdenović, koji se u svom obraćanju  zahvalio dosadašnjoj predsjednici Branki Nikezić na predanom radu i rukovođenju Opštinskim odborom u protekom četvorogodišnjem periodu, a novom predsjedniku poželio uspjeh u daljem radu.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.