On se zbog nje razveo a ona zbog njega prekinula dugogodišnju vezu: Najpoznatiji turski par čeka drugo dijete

On se zbog nje razveo a ona zbog njega prekinula dugogodišnju vezu: Najpoznatiji turski par čeka drugo dijete

Turski mediji pišu da bračno-glumački par Berguzar Korel (36) i Halit Ergenč (49) čekaju drugo dijete.

To je potvrđeno na proslavi 50. rođendana njihove prijateljice Ajse Barim, na kojoj su se okupile mnoge poznate ličnosti.

Dok je odlazila sa zabave, Berguzar, koju smo zavoljeli kao Šeherezadu u seriji "1001 noć", neuspješno je pokušala da velikom torbom sakrije trudnički stomak.

1739f5ced5544ba9d796

Ipak, uprkos tome, ni ona ni Halit, svima znan kao Sulejman Veličanstveni, nisu željeli da komentarišu trudnoću, već su samo zahvalili na predivnoj zabavi.

Par je u braku od 2009. i ima devetogodišnjeg sina Alija.

Podsjetimo, tada 23-godišnja Bergüzar upoznala je 12 godina starijeg Halita na setu serije '1001 noć', kod nas poznatije kao 'Šeherezada', po imenu djevojke koju je glumila. Halit je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Sojsaldi. Iako su iskre tinjale na setu serije, putovanje u Pariz u decembru 2008. je donijelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon 10 mjeseci rastao od Gizem, koja je tada bila trudna. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu, Gizem je odlučila pobaciti. Berguzar je pak zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, uz mnogo manje drame nego što je to bio Halitov razvod. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.