Ubijeni Vuletić '90-ih hapšen zbog ubistva, odležao kaznu i zbog bacanja bombe
Sa mjesta ubistva, foto:Onogost

Likvidacija u Nikšiću

Ubijeni Vuletić '90-ih hapšen zbog ubistva, odležao kaznu i zbog bacanja bombe

Ranko Vuletić (56) iz Nikšića ubijen je u pucnjavi koja se juče oko 10 sati ujutru dogodila u Njegoševoj ulici u blizini kružnog toka. Nakon pucnjave, brzom intervencijom policije uhapšen je Vuk Lalatović (20), koji se sumnjiči za ubistvo.

Vuletić je nakon pucnjave prevezen u nikšićku bolnicu bez znakova života. Policija je na mjestu zločina pronašla šest čaura.

Kako je Pobjedi nezvanično saopšteno iz policije, Vuletić I Lalatović su bezbjednosno interesantne osobe.

Vuletić je ’90-ih godina hapšen zbog ubistva. Osuđen je na višegodišnju kaznu zatvora, a nakon izlaska njegovo ime ponovo se provlačilo kroz kaznenu evidenciju.

Teretio se i za napad na policajca, kao i za poslove s drogom.

Istražitelji još ispituju motiv zločina. Za sada imaju operativna saznanja da je došlo do sukoba zbog droge.

Zbog bacanja bombe u blizini lokala „Tani“, vlasnika Ranka Radulovića, Vuletić je bio osuđen na 11 mjeseci zatvora, u junu 2015. godine. Tom prilikom niko nije stradao, ali je pričinjena materijalna šteta na većem broju automobila parkiranih u neposrednoj blizini lokala.

I Lalatović je poznat istražiteljima. Nedavno je izašao iz zatvora, a istražitelji ispituju i njegove veze sa pojedinim ljudima iz kriminalnog miljea, kako bi provjerili da li se radi o naručenom ubistvu, navodi list.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.