Masakr u Zagrebu:Ubio šestoro pa presudio sebi tokom hapšenja
Foto:PIXSELL

Poštedio samo bebu

Masakr u Zagrebu:Ubio šestoro pa presudio sebi tokom hapšenja

U naselju Kajzerica, u Novom Zagrebu u četvrtak uveče je ubijeno šest članova jedne porodice, a zagrebačka policija je potvrdila da je ubica počinio samoubistvo.

"Još tokom uviđaja policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom hapšenja počinio je samoubistva", napisali su iz policije, javlja zagrebački portal "Indeks".

"Jutarnji list" piše da je ubijeno šest članova iste porodice, a da je sedmomjesečna beba jedina preživjela.

Među ubijenima su dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete. Beba nije povrijeđena, saopštila je policija.

Nakon ubistva organizovana je velika potjera za muškarcem na teritoriji cijele Hrvatske, ali je oko 4 sata ujutru muškarac lociran na području Brezovice gdje je izvršio samoubistvo.

Pucnjava je prijavljena sinoć oko  21.30 sati. Na mjestu događaja, u kući u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba.

 Zagreb je dok je trajala potjera bio pod policijskom blokadom. Policija se s dugim cijevima nalazila se na svim bitnim ulicama u gradu te na mogućim izlazima iz grada.

Pozivajući se na izjave svjedoka mediji su prenijeli da su se prije pucnjeva iz kuće čuli ženski krici pa nagađaju da je riječ o ubistvu iz ljubomore jer je jedna od ubijenih navodno bivša supruga ubice.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.