Bjelopoljka u stanu zatekla zmiju, intervenisali vatrogasci
ilustracija

Bjelopoljka u stanu zatekla zmiju, intervenisali vatrogasci

M.R. iz bjelopoljskog naselja Rasadnik pronašla je danas zmiju u svojoj kuhinji u stanu na prvom spratu stambene zgrade u ulici Milorada Šćepanovića.

Mještani desetak lamela u bjelopoljskom naselju Rasadnik muku muče sa rastinjem, koje godinama niko ne čisti, a u ljetnjim mjesecima strahuju i od zmija.

Jedna od stanarki je danas u stanu i zatekla zmiju.Kako kaže, dugo će pamtiti, trenutak kada je ugledala zmiju, dugu oko metar na pločicama u kuhinji, a koja je za tren zamakla iza kuhinjskih elemena.

“U prvom trenutku nijesam povjerovala da se radi o zmiji pa sam pozvala muža da provjeri o čemu se radi, u tom trenutku zajedno smo ispratili njen odlazak iza jednog od kuhinjskih elemenata nakon čega smo pozvali vatrogasce”, kaže M.R.

Vatrogasci su po dolasku brzo uhvatili i ukolonili zmiju.

Vlasnici stana vjeruju da je zmija najvjerovatnije ušla preko terase koja je uglavnom otvorena, te da je sreća što djeca nijesu vidjela zmiju.

Slučaj je uznemirio stanovnike tog naselja, jer su i ranije prijavljivali pojavu zmija u okolini desetak lamela, koje su gotovo obrasle u rastinje koje se podiglo posljenjih nekoliko godina od kada je Javno komunalno preduzeće prestalo da ga siječe ili trajno uklanja.

Izvor:rtcg.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.