Studentkinja ispala iz aviona sa 1.130 metara visine,  pilot i druga putnica nisu uspjeli da je spasu
Policija obavila uviđaj

Studentkinja ispala iz aviona sa 1.130 metara visine, pilot i druga putnica nisu uspjeli da je spasu

Studentkinja sa Kembridža Alana Katlend poginula je dok je bila na studijskom putovanju na Madagaskaru. Policija je saopštila da je ona ispala iz aviona desetak minuta po polijetanju, kada je letjelica bila na 1.130 metara visine. Sumnja se da je devetnaestogodišnja Alana namjerno otvorila vrata "cesne".

Studentkinja druge godine biologije sa Kembidža Alana Katlend je krajem jula bila na studijskom putovanju na Madagaskaru.

Dok je putovala "cesnom S-168", sa dvoja vrata, došlo je do incidenta i ona je ispala.

Njeno tijelo još nije pronađeno.

Policija sumnja da je ona deset minuta nakon polijetanja otkačila pojas i otključala desna vrata aviona.

Rekonstrukcija slučaja je pokazala da su pilot i druga putnica iz aviona Rut Džonson pokušavali da vrate djevojku u avion držeći je za nogu, ali da se ona otimala.

"Gospođica Džonson ju je pet minuta držala, ali nije imala više snage i ona je ispala", naveo je šef lokalne policije, prenosi Rts pisanje britanskih medija.

Katlendova je navodno patila od paranoičnih napada. U policiji su rekli da je ona redovno održavala kontakt sa svojim roditeljima i da je bila na putu ka glavnom aerodromu na ostrvu kako bi se vratila kući.

Porodica je navela da je ona bila bistra, nezavisna mlada žena, koja je željela da istražuje svijet.

Sa fakulteta su izrazili saučešće njenoj porodici i naveli da su šokirani zbog te nesreće.

AlanaKatlend

rts

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.