Policija identifikovala Nikšićanina koji je oborio žardinjeru: Ne zna zašto, zna da je bio veoma pijan
Foto:Screenshot

Policija identifikovala Nikšićanina koji je oborio žardinjeru: Ne zna zašto, zna da je bio veoma pijan

Policija Nikšića identifikovala je lice koje je 29. jula polomilo sadnicu na Trgu Slobode u Nikšiću. Radi se o 54-godišnjem Nikšićaninu koji je policiji kazao da ne zna zašto je tako postupio.

„Oni su po objavljivanju predmetnog video snimka preduzeli radnje u cilju identifikacije lica i utvrdili da se radi o Stevović Slobu, rođenom 29.07.1965. godine, iz Nikšića, koji je 30. jula pozvan u službene prostorije radi obavljanja razgovora, kojom prilikom je priznao da je oborio predmetnu žardinjeru navedenog dana“,saopštila je policija.

Kako saznaje portal Onogošt Stevović se pravdao da je bio veoma pijan i da ne može da objasni zašto je tako postupio.

O događaju je obaviješten predmetni tužilac u Nikšiću, koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Vlasniku ugostiteljskog objekta ustupljeni su podaci izvršioca radi pokretanja privatne tužbe, piše Onogošt.

Na snimku nadzorne kamere jasno se vidi kako muškarac, u biljeloj košulji, u više navrata, pritom pažljivo čekajući da prođu auta i prolaznici, gledajući lijevo-desno, pokušava da obori jednu od sadnica koju su tu postavili vlasnici kafića.

Nakon što je konačno uspio, a što su i vdijela dva prolaznika, kao da se ništa nije desilo, tom prilikom samo se polako udaljio.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.