Proslavila 107. rođendan: Misli da je dugo poživjela jer se nikada nije udavala

Proslavila 107. rođendan: Misli da je dugo poživjela jer se nikada nije udavala

Luiz Džin Sinjore (Louise Jean Signore i) iz Bronksa (Njujork, SAD) proslavila je ovih dana svoj 107. rođendan. Kako je otkrila za više od okupljenih u centru Bartow Community, njena glavna tajna dugovječnosti jeste to što se nikad nije udala.

Rođena je 1912. - iste godine kada je Titanik potonuo, a Vilijam Hauard Taft bio američki predsjednik.

Sinjore, inače italijanskog porijekla, živi u Bronksu od svoje 14 godine. Gospođa i danas sama obavlja kupovinu, ne koristi štap niti stolicu za starije, a uzima samo lijekove za krvni pritisak. 

Ona vjeruje da su domaća kuhinja, ispunjena voćem i povrćem, bez gaziranih pića i kolača, takođe pomogli u tome da vitalna starica proslavi 107. rođendan. 

"Ipak, mislim da je tajna ovih 107 godina: Nisam se nikad udala. Mislim da je to moja tajna. Kako moja 102-godišnja sestra kaže - voljela bih da se nikad nije udala", rekla je Sinjore. 

Poručila je i da što više kuvamo italijansku kuhinju, a onda dodala da ne razumije zašto su njene godine toliko zanimljive svima i zašto žele slavlje. 

0d9737b85d425f57f1513115dec255f7

"Mislim da sam imala dosta zabava u svom životu", iskrena je gospođa, pa kaže da ipak i danas voli zaplesati.

Američki mediji podsjećaju da je prije četiri godine preživjela napad i razbojništvo. Napadač je tada nasrnuo na nju, srušio je na zemlju i ukrao joj 35 dolara, dva ručka, njenu lupu i paket kartica za bingo...

"Neće mene to zaustaviti. I dalje ću da izlazim, u odličnoj sam formi", rekla je nakon napada, prenosi Radio Sarajavo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.