Vlada utvrdila: Za nacionalne parkove cijene ulaznica ostaju iste
Biogradska gora, foto: NPCG

Popust za organizovane grupe

Vlada utvrdila: Za nacionalne parkove cijene ulaznica ostaju iste

Vlada Crne Gore dala je saglasnost na Prijedlog odluke o visini i načinu obračuna i plaćanja naknada za korišćenje dobara Nacionalnih parkova, pa će shodno tome cijene ulaznice ostati iste.

Besplatan ulaz u Nacionalne parkove biće za djecu, grupe studenata biologije PMF-a i geografije sa Filozofskog fakulteta, istražvače, osobe sa invaliditetom, novinare.

Besplatan ulaz za sve će biti za Dan planete Zemlje (22. april), Dan nezavisnosti (21. maj)...

Naknada za posjete edukativnim stazama umanjuje se za 50% za organizovane grupe učenika, studenata, penzionera, sindikalnih organizacija, planinarskih društava.

Naknada za sportski i privredni ribolov umanjuje se za 25% za članove udruženja ribolovaca.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.