U pucnjavi u Nikšiću ubijen Ranko Vuletić
Foto: Onogošt

Uhapšen osumnjičeni

U pucnjavi u Nikšiću ubijen Ranko Vuletić

U Njegoševoj ulici u Nikšiču došlo je do pucnjave u kojoj je ubijen Ranko Vuletić (56) iz tog grada.

Policija je odmah nakon pucnjave  identifikovala i uhapsila osumnjičenog za ubistvo Vuka Lalatovića (20).

"Sumnja se da je V.L. lišio života R.V. upotrebom vatrenog oružja. Događaj se desio oko 10,15 časova u Njegoševoj ulici u Nikšiću. R.V. je transportovan u medicinsku ustanovu gdje je, usljed zadobijenih povreda, ubrzo preminuo.", saopštila je Uprava policije.

Lalatović će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u VDT u Podgorici. Slijede dalje policijske aktivnosti, u koordinaciji sa tužilaštvom.

Na licu mjestu pronađeno je šest čaura.

Vuletić je bio osuđen na 11 mjeseci zatvora zbog bacanja bombe u blizini lokala „Tani“ Ranka Radulovića, u junu 2015. godine, podsjetio je portal Onogošt.

Tom prilikom niko nije stradao, ali je pričinjena šteta na većem broju automobila parkiranih preko puta pomenutog lokala.

Uviđaj je u toku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.