Bijelo Polje: Usvojen Program mjera za podsticaj razvoja poljoprivrede
ilustracija

Bijelo Polje: Usvojen Program mjera za podsticaj razvoja poljoprivrede

Program mjera za podsticaj razvoja poljoprivrede za tekuć godinu je usvojen, saopštio je Sekretarijat za preduzetništvo i ekonomski razvoj Opštine Bijelo Polje.

Program će se primjenjivati od 1. januara 2019. godine. Svi zainteresovani mogu slati zahtjeve za podršku pomenutom Sekretarijatu.

Napominju da je u cilju kvalitetnijeg infiormisanja građana o podsticajnim mjerama izrađena je brošura koja sadrži sve relevantne informacije kao što su, broj i vrsta podsticajnih mjera i novčani iznosi podrške, potrebna dokumentacija neophodna za dostavljanje zahtjeva, rokovi za podnošenje zahtjeva, korisnici podsicajnih mjera, način plaćanja itd.

Brošuru možete preuzeti u elektronskoj forni  ili u štampanoj formi na građanskom birou Opštine Bijelo Polje ili u kancelariji Sekretarijata za preduzetništvo i ekonomski razvoj.

Za ostale informacije možete se obratitit Sekretarijatu za preduzetništvo i ekonomski razvoj putem e-mail  adresa: [email protected] ili  [email protected] i putem telefona na brojeve :050/484-020, 050/484-806.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.