Hari: Najviše dvoje djece zbog spasa planete
Foto: Tanjug/AP

Hari: Najviše dvoje djece zbog spasa planete

Princ Hari je otkrio da planira da ima najviše dvoje djece, zbog svoje rastuće zabrinutosti za budućnost Zemlje.

U razgovoru sa aktivistkinjom i stručnjakom za šimpanze Džejn Gudal za specijalno izdanje britanskog Voga, vojvoda od Saseksa je na pitanje koliko djece planira sa suprugom Megan, rekao "najviše dvoje", prenosi CNN.

Princ Hari je rekao da svi moramo da se prisjetimo da smo kao žaba u vodi koja je dovedena do ključanja i da je to zastrašujuće.

On je priznao da mu se stav prema planeti promijenio nakon rođenja princa Arčija, ali da je uvijek želio da pokuša da sačuva planetu, čak i prije nego što je planirao da će imati djecu.

Kada ga je Gudal upozorila da ne bi trebalo da ih ima previše, princ Hari je ponovio „najviše dvoje“, prenosi Tanjug.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.