Gusinje dobija gradsku pijacu od 763 m2 do kraja godine

Gusinje dobija gradsku pijacu od 763 m2 do kraja godine

Završna faza izgradnje gradske pijace u Gusinju, za koju je Vlada Crne Gore izdvojila skoro 480 hiljada eura, počeće narednog ponedjeljka, zaključeno je na današnjem sastanku predstavnika Uprave javnih radova, izvođača i nadzora.

Uslovi za uvođenje izvođača u posao stekli su se nakon što je Uprava javnih radova nedavno potpisala ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem u postupku javne nabavke, danilovgradskim doo “Eurozoks”. 

Izvođač se ugovorom obavezao da radove završi do početka decembra, tako da se očekuje da će objekat biti spreman za korišćenje krajem godine, po završetku postupka tehničkog prijema. Realizacijom ovog projekta Gusinjani će dobiti savremeno opremljen objekat površine 763 metra kvadratna, koji će ispunjavati sve tehnološke i sanitarne standarde, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

U njemu su, kako se navodi, planirani zelena i mliječna pijaca, kotlarnica, posebne prostorije za invalide, kao i prostor za komunalnu i službu zaštite i spasavanja. 

Prvom fazom, koja je završena krajem prošle godine, završeni su grubi građevinski radovi i postavljanje krova, dok su završnom fazom izgradnje predviđeni svi preostali radovi u cilju otvaranja objekta. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.