Ova tri horoskopska znaka u avgustu očekuju promjene
Foto: Ilustracija

Ova tri horoskopska znaka u avgustu očekuju promjene

Avgust će biti pun pozitivnih promjena - posebno za ova tri horoskopska znaka.

Sve što su ova tri znaka željela i planirala duže vrijeme konačno će im se ostvariti u avgustu. Nakon zasluženog odmora, vrijeme je za promjene – nabolje!

Postoje li neke stvari u tvom životu koje odavno želiš promijeniti, ali za to su uvijek postojale brojne goleme prepreke – zbog kojih se to još nije dogodilo? Naprimjer: otkaz na dosadnom poslu, prekid s partnerom s kojim već duže vrijeme nemaš baš najbolje odnose ili pokretanje velikog projekta koji ti može znatno promijeniti život?

Sada je pravo vrijeme za to, a ova tri horoskopska znaka će u augustu s lakoćom napraviti velike korake.

Bik

Za tebe će se sve u mjesecu avgustu vrtjeti oko jedne stvari: harmonije. Zbog toga trebaš iskoristiti energiju kako bi riješila međuljudske probleme koji te već duže vremena opterećuju. Pomirenje s članom porodice ili prijateljem, prekid veze s partnerom ako si već dugo vremena nesretna u vezi ili otkaz na poslu koji ti već duže vremena ide na jetra. U avgustu ćeš s lakoćom napraviti te velike korake – usudi se!

Blizanci

Na poslu ti je sasvim OK, ali imaš potrebu pronaći još jedan posao „sa strane“ te raditi nešto što te ispunjava? Na primjer, zašto to ne bilo daljnje obrazovanje koje nema nikakve veze s tvojim zanimanjem? Ili društveni angažman koji će ti dati potrebnu ravnotežu? Prihvati se toga i primijetićeš koliko je lako i nadasve dobro konačno raditi stvari koje želiš i voliš.

Rak 

Već duže vremena osjećaš da ti nedostaje nešto do potpune sreće, ali do sada se nisi usudila napraviti korak ka novom početku. Već se dugo igraš s pomišlju da postaneš samostalna? Pa napravi to! Želiš na poslu započeti novi veliki projekt? Usudi se! Sada je pravo vrijeme za to, a dodatna energija koju ćeš dobiti u avgustu pobrinuće se da sve dobro prođe, piše 24sata.hr.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.