Mladi Mjesec u avgustu desiće se čak dva puta: Donosi sreću, ali ove stvari nikako ne smijete da radite!
Ilustracija

Mladi Mjesec u avgustu desiće se čak dva puta: Donosi sreću, ali ove stvari nikako ne smijete da radite!

Mladi Mjesec u avgustu desiće se čak dva puta: 1. i 30. avgusta. Tokom ovog perioda dolazi do obnavljanja ljudske energije, a savjet astrologa je da se postave ciljevi i da se naprave planovi.

Predlog je da se napusti zona komfora, te da se sprovedu u djelo dugo stvarani planovi.

Mladi Mjesec pada prvog dana avgusta, što znači da je ovo najsrećniji dan u mjesecu. 

Mlad Mjesec će donijeti sreću u ovim aktivnostima: sportska takmičenja; kreativni konkursi; nove ideje i planovi; žurke; poslovni pregovori i nova dijeta.

Astrolozi savjetuju da avgust 2019. godine posvetite radu na sebi. Na primjer: započnite dijetu, upišite se u teretanu; upišite novi kurs i td. 

1. avgust je dobar dan za promjenu karijere. Ne plašite se promjena i ozbiljnih razgovora.

Šta ne smijete da radite na dan mladog mjeseca 1. avgusta 2019. godine:

Baš taj dan nemojte da napustite posao; ošišate se; idete na operaciju; pozajmite nekome novac.

Prognoza za horoskopske znake tokom mladog mjeseca:

Ovan: Manje maštajte, a više ostvarujte snove. Obavezno podržite partnera tokom njegovih odluka.

Bik: Mlad mjesec vam donosi veliku sreću, a na vama je samo da pravilno rasporedite energiju i postićete sve što poželite!

Blizanci: Izuzetno povoljan period za Blizance. Ostvariće vam se sve što ste dugo maštali. Velika ljubav je pred vama.

Rak: Ovaj znak se može slobodno upustiti u veliki poduhvat. Ako ste nešto dugo planirali, sada je vrijeme da to ostvarite, jer su zvijezde uz vas.

Lav: Astrolozi vas savjetuju da preuzmete inisijativi, obratite pažnju na sebe i bićete nagrađeni. Slobodno krenite da ostvarujete svoje snove.

Djevica: Vrijeme je za poslovni uspjeh. Ovo je vaše vrijeme. Ako dobijete predlog za posao, znajte da je to nešto najbolje što vam se moglo desiti.

Vaga: Ovaj znak očekuje sasvim novi život. Astrolozi predlažu da se oslonite samo na sebe i sve će doći na svoje mjesto.

Škorpija: Škorpiju čeka posebno naporan dan. Nemojte da se obeshrabrite, jer ćete biti nagrađeni za svoj trud.

Strijelac: Oni Strijelčevi koji se bave sportom osvojiće sve moguće medalje. Međutim, uspjeh će vas čekati i na drugim poljima.

Jarac: Ako planirate da se preselite, onda to uradite ovaj dan. Ništa vam se  loše neće desiti. 

Vodolija: Mlad mjesec u avgustu će vam donijeti samo nagrade i priznanja za vaš naporan rad.

Ribe: Ovaj mjesec će donijeti veliku pažnju Ribama. Ovaj znak će definitivno biti u centru pažnje, zato dobro pazite šta  radite.

Šta nas čeka do kraja avgusta?

Od 31. jula retrogradni Merkur će opadati i preći u direktrnu fazu. Niz neuspjeha će se završiti, sukobi će se umanjiti, a unutrašnja stanja će se stabilizovati. Međutim, mora da prođe neko vrijeme. Prelazni period biće mlad mjesec i u tom periodu probajte da smanjite sve stresove i probleme. Mlad mjesec je vrijeme za oproštaj, izvinjenje i ličnu harmoniju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.