Bijelo Polje prvo u CG uvelo aplikaciju „Easy Park“: Traži slobodno parking mjesto i nudi mogućnost online plaćanja
Foto: Opština Bijelo Polje

Skratite vrijeme traženje slobodnog parking mjesta

Bijelo Polje prvo u CG uvelo aplikaciju „Easy Park“: Traži slobodno parking mjesto i nudi mogućnost online plaćanja

Bijelo Polje je prva opština u Crnoj Gori u kojoj će biti dostupno korišćenje „Easy Park“ aplikacije, koja će građanima omogućiti brže i lakše pronalaženje slobodnog parking mjesta, a potom i plaćanje parkiranja.

Riječ je o besplatnoj aplikaciji za mobilne telefone, namijenjenoj za Android i IOS uređaje, koja vozačima, kada se registruju i ukucaju broj registarskih oznaka, na mapi prati kretanje i sugeriše gdje mogu da očekuju slobodno mjesto. Kada vozač stane odmah mu se nudi mogućnost plaćanja.

„Ona vozačima donosi rješenje problema kako da nađu parking mjesto u gradu i da skrate vrijeme traženja, jer većina vozača troši vrijeme na to. Potom omogućava da ga plati onlajn preko bankovnih kartica - objašnjava Ismar Ćorović direktor „Parking servisa“.

Sa ovom aplikacijom može se parkirati u više od 1.200 evropskih gradova i ubrzano se širi po cijeloj regiji.

Izvor: Opština Bijelo Polje

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.