Nesreća u rudniku u Srbiji: Tona kamenja zatrpala rudara
Ilustracija

Nesreća u rudniku u Srbiji: Tona kamenja zatrpala rudara

U teškoj nesreći u podzemnom rudniku "Jama", koji posluje u sastavu RTB Bor, teško je povrijeđen rudar D.P. (45).

On je prebačen u KC Niš, sa teškim povredama.

Prema prvim informacijama na nesrećnog rudara koji se nalazio na oko 700 metara ispod površine obrušila se tona kamenja i zemlje i pravo je čudo da je preživio.

Tanjugu je u KC Niš rečeno da je povređeni rudar zbrinut i da nije životno ugrožen.

"Pacijent je zbrinut na Odjeljenju intenzivne njege na Klinici za anesteziju, u stabilnom je stanju, diše sam ... nije životno ugožen. Zadobio je razderotine, oguljotine... i povredu oka", rečeno je u KC.

U Niš je dovezen juče u popodnevnim časovima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.