Nastavak jučerašnje akcije: Uhapšene još tri osobe
Ilustracija

Za krivična djela iz oblasti privrednog kriminala

Nastavak jučerašnje akcije: Uhapšene još tri osobe

Uhapšene su još tri osobe osumnjičene za krivična djela iz oblasti privrednog kriminala, saznaje Televizija Crne Gore (TVCG).

Policija je kasno sinoć i rano jutros nastavila hapšenja još nekoliko osoba koje su osumnjičene za krivična djela u oblasti privrednog kriminala.

Za danas je zakazana konferencija za novinare povodom jučerašnjih hapšenja više osoba, koje su, zajedno sa devet preduzeća, osumnjičene da su počinili nekoliko krivičnih djela.

Nezvanično, oni se sumnjiče da su oštetii budžet za više od 3 miliona eura. Većina je saslušana u Specijalnom tužilaštvu. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.