Pilot tražio od putnika novac za gorivo: Skupite pare i polijećemo
Ilustracija

Pilot tražio od putnika novac za gorivo: Skupite pare i polijećemo

Poštovani putnici, sakupite pare za gorivo i polijećemo. Tako je pilot iračke avio-kompanije objasnio putnicima kašnjenje pri polijetanju sa aerodroma u Tunisu.

Putnici su burno reagovali i odbili zahtjev pilota, a račun od 3.000 dolara, na kraju su platili službenici iračke ambasade, prenosi RTS.

Molba pilota iračke avio-kompanije Iraki ervejz da putnici skupe 3.000 dolara za gorivo kako bi mogli da polete ka Bagdadu izazvao je burne reakcije i kontroverze pošto vlasnik te kompanije tvrdi da je čitava priča lažna, te da je avion iz Tunisa poletio bez problema.

Putnici se, međutim, ne slažu sa zvaničnom verzijom događaja, tvrdeći da im je pilot prišao u čekaonici aerodroma i tražio 3.000 dolara kako bi "odrobio" avion i poletio ka Bagdadu.

Takav zahtjev pilota izazvao je pravu paniku među putnicima, a čitava situacija okončana je pošto je račun za gorivo platila iračka ambasada.

"Bilo je nekih tehničkih i logističkih problema koji su prouzrokovali kašnjenje", saopštila je iračka avio-kompanija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.