Bivši zaposleni se osvetio za otkaz: Dvoje mrtvih u američkom supermarketu (VIDEO)
Foto: Tanjug

Bivši zaposleni se osvetio za otkaz: Dvoje mrtvih u američkom supermarketu (VIDEO)

Dvije osobe su poginule i jedan policajac je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u supermarketu Volmart u američkoj saveznoj državi Misisipi.

Lokalne vlasti saopštile su da je napadač ranjen u pucnjavi koja se dogodila u gradu Sauthejven, prenijeli su američki mediji.

Žrtve su zaposleni u Volmartu, jednom od najvećih lanaca supermarketa u SAD, a napadač je takođe zaposleni u toj kompaniji, koji je dobio otkaz.

U SAD su učestale pucnjave sa žrtvama.

U nedejlju su tri osobe poginule i nekoliko je ranjeno u pucnjavi napadača od 19 godina tokom jednog festivala gastronomije na jugu San Franciska.

Beta/AFP

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.