Rasvijetljen pokušaj ubistva u PG koji nije bio prijavljen policiji: Osumnjičeni uhapšen
Ilustracija

Rasvijetljen pokušaj ubistva u PG koji nije bio prijavljen policiji: Osumnjičeni uhapšen

Policija u Podgorici je rasvijetlila pokušaj ubistva koji nije bio prijavljen policiji, a kojem je prethodio fizički napad na oštećeno lice koje nije povrijeđeno u događaju.

Dva lica, M.M. (36) i N.M. (34), su identifikovana kao osumnjičena lica u ovom događaju, izvršenom na štetu S.S. (21). Osumnjičeni M.M. je lišen slobode, dok se N.M. potražuje.

"M.M. je osumnjičen da je, 25.jula , iz vatrenog oružja ispalio hice ka S.S, koji ovo lice nisu pogodili, dok su i M.M. i N.M. osumnjičeni da su neposredno prije toga fizički napali S.S. Događaj se desio u naselju Donja Gorica u Podgorici", saopšteno je iz Uprave policije.

Do podatka da se pokušaj ubistva, kojem je prethodio fizički napad, dogodio podgorička policija došla je operativnim putem.

"Ubrzo je pronađen i uhapšen M.M, kojem se na teret stavljaju krivična djela ubistvo u pokušaju i nasilničko ponašanje na štetu S.S. kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. M.M. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u VDT U Podgorici. Policija potražuje N.M. kojem se u vezi sa ovim događajem krivičnom prijavom na teret stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu S.S.", saopšteno je iz policije.

Policija u Podgorici je, podsjećamo, rasvijetlila podmetanje požara na vozilu „VW Golf VII“, vlasništvo M.M, koje je izvršeno u februaru ove godine i kada je u potpunosti izgorjelo navedeno vozilo, a u kojem su bile obrnute uloge.

"Kao lice osumnjičeno za ovo krivično djelo identifikovan je i tada lišen slobode S.S. Osumnjičeni S.S. je tada uz krivičnu prijavu priveden tužiocu, a zatim je sproveden u ZIKS", podsjetili su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.