Ostvarite svoje seksualne maštarije, a da on i ne zna
Ilustracija

Ostvarite svoje seksualne maštarije, a da on i ne zna

Ženama je često neprijatno da govore o svojim fantazijama u seksu, pa nerijetko ostanu nezadovoljene u krevetu.

Ponekad nije lako priznati partneru o čemu maštate. Ipak, to ne bi trebalo da bude razlog da potpuno odustanete od maštarija. 

Stručnjaci su otkrili načine na koje možete da pokušate da realizujete svoje maštarije, a da pri tom muškarca ne prisiljavate ni na šta što ne bi želio da radi. 

Ne zapostavljajte snagu dodira 

Prije svega je važno da znate šta vaš partner voli. Pitajte ga gdje želi da ga masirate i skoncentrišite se na ta područja, a zatim se usmjerite prema onim tačkama koje vas uzbuđuju. 

Ništa ne namećite 

Jedna od najčešćih intimnih maštarija je igranje uloga, ali morate da znate da svom partneru ne bi trebalo ništa da namećete niti da ga prisiljavate da otkrije maštarije koje još uvijek nije spreman da otkrije. Ako odlučite da igrate uloge, počnite sa nečim neutralnim, za šta ste sigurni da će biti prijatno i vašem partneru. 

Idite polako 

Druga poprilično česta maštarija je vođenje ljubavi na otvorenom. Ali ako želite ovakvu vrstu seksa, pobrinite se da se i vaš partner dovoljno opusti, pa birajte sigurnija mjesta. 

Savjeti stručnjaka su da za početak počnete sa vođenjem ljubavi u svom dvorištu ili na nekom mjestu gdje imate osjećaj kontrole. 

Neke maštarije treba da ostanu maštarije 

Stručnjaci ističu da nije važno da se ostvari baš svaka želja i da to ne znači da maštarije ne smijete ni da spominjete partneru, kao i da razgovor o njima može da pomogne paru da izgradi veću bliskost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.